De perfekte sommeroutfits – Jesper Søndergaard

Jesper Søndergaard blev af Euroman kåret som Danmarks bedst klædte læsere i 2018. Til daglig arbejder Jesper som marketing specialist hos Mindmill, mens han i sin fritid er en stilbevidst trendsetter gennem sin Instagram.

Læs hans bud på de perfekte sommeroutfits i 2019:

Med det fremragende sommervejr som vi havde sidste sommer, kan man kun håbe og drømme om at vi får et ligeså lækkert vejr igen I år. I denne forbindelse har jeg lavet nogle bud på de perfekte sommeroutftis. De er afslappede, klassike og perfekte allround outfits til den danske sommer. Har du derfor ikke allerede forberedt garderoben til sommeren, bør du uden tvivl følge med her.

Den lyseblå kortærmede cappuccino skjorte er et must-have.

En lyseblå kortærmet skjorte er det perfekte valg til en varm sommerdag. Skjortens enkle og klassiske design samt unikke detaljer, gør den helt ideel. Endvidere er den fede vintage krave også et udtryk der giver skjorten og hele outfittet et særligt præg. Jeg har valgt at kombinere skjorten med en beige farvet fedora hat, nogle sorte derby sko, samt nogle sorte løse bukser. Det er et meget elegant, men samtidigt afslappet look og hatten giver outfittet det sidste specielle præg.

Den sandfarvede S’Arraco jakke.

Til mit næste sommeroutfit har jeg valget et look der er modebevidst, men samtidig afslappet. Beige er uden tvivl en af mine yndlingsfarver når foråret og sommeren står for døren. Det gælder både til en canvas jakke som denne, eller en klassisk trenchcoat m.m.

Denne beige jakke er produceret i en højkvalitets canvas med en lang holdbarhed, så den kan hænge i garderoben i mange år frem i tiden. Modellen er en universel skjortejakke, der tager dig fra dag til nat, da jakken kan bruges til enhver anledning. Du kan ligeledes vælge at bruge jakken som en casual blazer med en skjorte under, som jeg har gjort her på mit billede. Jeg har kombineret det med nogle klassiske sorte bukser samt nogle derby sko. Sættet er perfekt til de fleste anledninger og helt ideelt her til foråret/sommeren.