Section
Drop element here!

Hvem er The Everyday Man?

The Everyday Man er den vedholdende mand. Manden, der viser sine ambitioner gennem sit valg af tøj. Manden, der ikke lægger mærke til, om tiderne ændrer sig - eller tendenser der går forbi. Manden, der ønsker at være klædt til det forudsigelige og det uforudsigelige. Manden, der ønsker at være klædt på til det næste. Til nu, og til senere.

Du kommer langt med lidt. I hverdagen, i livet. Alle øjeblikke gælder. I din karriere og din hverdag. Dit tøj er et udtryk for dine valg. Den afspejler dig, din personlighed, dine ambitioner, dine valg.

Se vores Everyday Man interview med Jesper Aagaard, Partner i Big4.

APPEARANCE - Everyday Man interview med Jesper Aagaard, Partner i Big4. The Everyday Man er den vedholdende mand. Manden, der viser sine ambitioner gennem sit valg af tøj. Manden, der ikke lægger mærke til, om tiderne ændrer sig - eller tendenser der går forbi. Manden, der ønsker at være klædt til det forudsigelige.

I min dagligdag er det vigtigt, at jeg har en påklædning, som sætter mig i stand til, at være business når jeg møder kunder, men også casual om aftenen når jeg skal mødes med vennerne.

Se flere Everyday Man Interviews

Lars Elbæk
Indehaver af Elbæk Ejendomsmægler

Peter Monk
Direktør i Via Biler

Rufus Gifford 
Tidligere Amerikansk Ambassadør i Danmark

Jonathan Berntsen
Ejer af Michelin-restaurant The Samuel