Section
Section

OXFORD

Vævet i et specifikt dobbelt lærredsmønster, der kombinerer to garner, det ene typisk hvidt og det andet garn farvet, der væves over og under hinanden, giver tekstil sit helt eget genkendelige marmorerede udseende. Dette alsidige tekstil er kommet for at blive og vil aldrig gå af mode.

Slidstærk og blødt på samme tid er vores Oxford tekstil vævet som den originale Oxford i en stærk lærredsvævning med 50/1-24/1 trådopbygning, der giver en stærk men ikke for tæt vævning, som sikrer et holdtidsholdbart produkt og en behagelig berøring, samtidig med den helt perfekte gennemstrømning af luft.

Eftervasken af skjorterne, når de er syet, er med til at blødgøre stoffet og sikrer at skjorten ikke krymper yderligere ved vask efter ibrugtagning.

Vores Oxford er vævet af 100% bomuld af højeste kvalitet og er certificeret med Oeko Tek, GOTS og BCI.

Vask gerne dine produkter af denne tekstil, ved 30 grader maskinvask med maks. 800 omdrejninger, på vrangen, for den bedste levetid i produktet.

SEERSUCKER

Den optimale tekstil til de varmere dage, ”Bæk og Bølge”, med den helt specielle vævning med en 38/1-38/1 trådopbygning, vævet som en dobbelt lærredsvævning, men med en helt særlig teknik, der gør at tekstilet trækker sig sammen og skaber det unikke bølgede udseende. Den bølgede vævning gør at stoffet ikke klæber sig til huden og letter varmeafledning og luftcirkulation.Eftervasken af skjorterne, når de er syet, er med til at blødgøre stoffet og sikrer at skjorten ikke krymper yderligere ved vask efter ibrugtagning.

Vores seersucker tekstil er vævet af 100% bomuld af højeste kvalitet og er certificeret med Oeko Tek, GOTS og BCI.

Vask gerne dine produkter af denne tekstil, ved 30 grader maskinvask med maks. 800 omdrejninger, på vrangen, for den bedste levetid i produktet.

INTERLOCK

Uovertruffen og elegant tekstil med en glat og ren overflade, naturlig og væskebevægende, med en blød berøring er opnået på grund af tekstilets helt specielle vævning og overfladebehandlings-teknologi. Yderst komfortabelt tekstil på grund af brugen af det lækreste bomuld. Glat overflade med en subtil glød gør denne strikkede tekstil velegnet til lette beklædningsgenstande som skjorter og polo shirts.

Overfladebehandlingen - en nyteknologisk hybridfinish, der leverer pæne og rene overflader med mere raffinerede, smarte detaljer, der spænder fra en subtil glans til glødende fløjlsafslutninger og semi-mat optik. Denne proces giver mulighed for 30% besparelse i farvestoffer og gør tøjet meget holdbart og slidstærkt. Livscyklusvurderingen for processen er i orden, og alle materialer er i overensstemmelse Oeko Tex og GOTS certifikatet. Dette er den absolut mest moderne merceriseringsteknologi.

Bomuldsfibre er naturligt hule fibre; disse fibre er bløde og kølige. Kendt som åndbar og absorberende. Med et ord er bomuld behageligt. Alt vores bomuld bliver dyrket indenfor medlemskab af BCI - Better Cotton Initiative, med specifikke mål for at;

- Reducere miljøpåvirkningen af bomuldsproduktion.

- Forbedre levebrød og økonomiske udvikling i bomuldsproducerende områder.

- Forbedre engagementet i og strømmen af bedre bomuld i hele forsyningskæden.Vask gerne dine produkter af denne tekstil, ved 30 grader maskinvask med maks. 800 omdrejninger, på vrangen, for den bedste levetid i produktet.

PIQUE

En videreudvikling af den tidløse klassiske tekstil med struktureret overflade. Pique er traditionelt forbundet med sport, men er også ofte brugt til mere formelt tøj. På grund af pique-strukturen, der giver god åndbarhed, er den perfekt til komfortable, men stilfulde polo shirts. Denne strik har en ren og skinnende overflade på grund af den meget specielle og patenterede overfladebehandling.

Overfladebehandlingen - en nyteknologisk hybridfinish, der leverer pæne og rene overflader med mere raffinerede, smarte detaljer, der spænder fra en subtil glans til glødende fløjlsafslutninger og semi-mat optik. Denne proces giver mulighed for 30% besparelse i farvestoffer og gør tøjet meget holdbart og slidstærkt. Livscyklusvurderingen for processen er i orden, og alle materialer er i overensstemmelse Oeko Tex og GOTS certifikatet. Dette er den absolut mest moderne merceriseringsteknologi som tilmed også er GOTS-certificeret.

Bomuldsfibre er naturligt hule fibre; disse fibre er bløde og kølige. Kendt som åndbar og absorberende. Med et ord er bomuld behageligt. Alt vores bomuld bliver dyrket indenfor medlemskab af BCI - Better Cotton Initiative, med specifikke mål for at;- Reducere miljøpåvirkningen af bomuldsproduktion.- Forbedre levebrød og økonomiske udvikling i bomuldsproducerende områder.- Forbedre engagementet i og strømmen af bedre bomuld i hele forsyningskæden.Vask gerne dine produkter af denne tekstil, ved 30 grader maskinvask med maks. 800 omdrejninger, på vrangen, for den bedste levetid i produktet.

CANVAS

Det lækreste økologiske bomuld vævet i en kraftig single lærredsvævning gør tekstilet utroligt slidstærkt og langtidsholdbart. Tekstilet væves helt tæt med tykke bomuldstråde, som den klassiske ”Doek” canvas, der giver et meget stift tekstil, der bliver gjort blødere under brug.

Tekstilet er indfarvet efter produkterne er færdigsyet, der samtidig indfarver knapperne i den helt samme farve som tekstilet. Dette sikrer også at produkterne ikke krymper yderligere ved vask.

Vores Canvas tekstil er vævet af 100% økologisk bomuld af højeste kvalitet og er certificeret med Oeko Tek, GOTS og BCI.

Vask gerne dine produkter af denne tekstil, ved 30 grader maskinvask med maks. 800 omdrejninger, på vrangen, for den bedste levetid i produktet.