Section

En pæn påklædning øger din performance

Der er mange fordele ved at klæde sig pænt. Udover det at vi tager os pænt ud rent visuelt, har en flot påklædning også en række andre positive følger. Når vi ser præsentable ud overfor andre, fører det ofte til at vi fremstår kompetente og at dem vi interagere med, nemmere vil føle sig trygge ved, at vi kan levere varen. Ved at klæde os i en påklædning der er pæn og elegant, udviser vi også, at vi fortjener en vis respekt. Vi demonstrerer ambition, professionalisme, hygiejne og seriøsitet. 

Det er faktisk sådan, at vores påklædning i mange tilfælde har en positiv påvirkning på vores produktivitet. Du vil tydeligt mærke forskellen når du skal i gang med at læse mails igennem før du skal i gang med kontorets (eller hjemmekontorets) andre opgaver. Påklædningen hjælper dig altså med at imødekomme opgaver mere effektivt. Du vil faktisk også mærke den pæne påklædnings effekt når du skal lave et vigtigt telefonopkald med en kunde eller samarbejdspartner, da den hjælper dig med at komme i det rigtige mindset. Du vil altså tale og agere på en manér der er mere kompetent og professionel end hvis du gør det samme i en påklædning der er for afslappet.

Et velklædt outfit bringer bare det bedste frem i dig. Når du er iført en pæn skjorte, pullover eller slipover, eller en kombination af disse påklædningsgenstande, vil du føle dig mere oplagt og bedre gearet til dagens udfordringer. Du vil med andre ord opleve at have en stærkere motivation og et større gå-på-mod der gør, at du vil imødekomme opgaverne med større energi, hvilket oftest fører til bedre resultater. 

Selvom vi er det samme menneske uanset hvilket outfit vi har på, så er der altså en masse positiver ved at være velklædt. Det er faktisk sådan, at vores påklædning i mange tilfælde har en positiv påvirkning på vores produktivitet. Du vil tydeligt mærke forskellen når du skal i gang med at læse mails igennem før du skal i gang med kontorets (eller hjemmekontorets) andre opgaver. Påklædningen hjælper dig altså med at imødekomme opgaver mere effektivt. Du vil faktisk også mærke den pæne påklædnings effekt når du skal lave et vigtigt telefonopkald med en kunde eller samarbejdspartner, da den hjælper dig med at komme i det rigtige mindset. Du vil altså tale og agere på en manér der er mere kompetent og professionel end hvis du gør det samme i en påklædning der er for afslappet.

Et velklædt outfit bringer bare det bedste frem i dig. Når du er iført en pæn skjorte, pullover eller slipover, eller en kombination af disse påklædningsgenstande, vil du føle dig mere oplagt og bedre gearet til dagens udfordringer. Du vil med andre ord opleve at have en stærkere motivation og et større gå-på-mod der gør, at du vil imødekomme opgaverne med større energi, hvilket oftest fører til bedre resultater.

Business casual tøj til alt hvad dagen byder

Din påklædning behøver dog ikke bestå af jakkesæt og slips for at frembringe de mange positive effekter. En god løsning til at opnå dette er Business Casual stilen. Her vil dit outfit være formelt, samtidigt med at det bærer præg af en lidt mere afslappende karaktér. Med denne stil udstråler du kompetence og professionalitet, mens du også har en vis mængde komfort. Der er masser af muligheder at vælge mellem når det gælder om at finde outfits der repræsenterer Business Casual stilen.

Som eksempel kan du trygt vælge at gå i en hvid- og blåstribet Oxford skjorte som du har på alene, det er simpelt og pænt. En anden mulighed er at bære en hvid Double Twill skjorte under en pullover i mørkeblå, dette giver et look der både er elegant og klassisk. For at skabe samme udtryk kan man ligeledes kombinere både en Oxford eller en Double Twill skjorte, med en slipover.

Ønsker man at gå i en påklædning der er lidt mere afslappet, kan man med fordel vælge at bære en bæk og bølge skjorte under en canvas jakke. En grønstribet bæk og bølge skjorte passer eksempelvis rigtigt godt under en grøn canvas jakke, ligesom en blåstribet bæk og bølge skjorte harmonerer fint under en beige canvas jakke.

Stilsikre anbefalinger

A-111, Sky Blue / White

Oxford Skjorte

A-472, Dark Navy

Merino Slipover

A-141, Pure White

Double Twill Skjorte

A-231, Midnight

Jersey Polo Shirt