Appearance-An-Ivy-Oxford-Shirt-Skjorte-Slips-Tie-Skjorter-Hvid-White-Grenadine-Dark-Navy-Moerke-Blaa Appearance-An-Ivy-Oxford-Shirt-Skjorte-Slips-Tie-Skjorter-Hvid-White-Grenadine-Dark-Navy-Moerke-Blaa

Levering og returnering

Har du spørgsmål omkring levering og returnering er du mere end velkommen til at kontakte os.

Levering af din ordre

Pakker bliver afsendt samme dag (såfremt ordren er indgået inden kl 14.00 på en hverdag). Pakker leveres under normale omstændigheder inden for 1-2 hverdage.
Pakker i Danmark sendes med GLS.
Bemærk venligst om evt. anden leveringstid fremgår under det valgte produkt, da der kan forekomme længere leveringstider på bl.a. preorders.

Afhent din ordre i vores butik

Det er muligt at afhente din ordre i vores vores butik. Har du valgt at afhente din ordre i vores butik, vil ordren være klar til afhentning max. 2 timer efter ordren er bekræftet indenfor normal åbningstid.

Åbningstider i butikken
Man-Fre: 11-18
Lør: 10-15

Returnering af en vare

Det er nemt og hurtigt at returnere dine varer. Du skal blot printe et returlabel via dette link og sætte det på din pakke. Så er du klar til at indlevere pakken i den nærmeste GLS pakkeshop – husk altid at modtag en kvittering, når du indleverer pakken.

Du kan også vælge at returnere dine varer i vores butik.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på return@appearance.dk eller på telefon +45 42487448, hvis du har spørgsmål til returnering eller ombytning.

Du har ansvaret for at din returpakke pakkes forsvarligt, samt at den indleveres korrekt i en GLS pakkeshop og efterfølgende kan fremvise dokumentation for indlevering i form af kvittering og trackingnummer. 

Bemærk gratis retur kun er gældende for salg fra Danmark. Kunden betaler selv porto ved returnering fra andre lande end Danmark.

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld fortrydelsesret/returret på ubrugte varer købt på vores webshop og i vores butik. 

Fandt du ikke dit svar?

Tøv ikke med at kontakte os