Klæd dig ligesom Rufus Gifford

Hvorfor er kvalitet vigtigt Rufus Gifford?

The Everyday Man er den vedholdende mand. Manden, der viser sine ambitioner gennem sit valg af tøj. Manden, der ikke lægger mærke til, om tiderne ændrer sig - eller tendenser der går forbi. Manden, der ønsker at være klædt til det forudsigelige og det uforudsigelige. Manden, der ønsker at være klædt på til det næste. Til nu, og til senere.

Se vores seneste Everyday Man interview med Rufus Gifford, tidligere Amerikansk Ambassadør i Danmark og nu Præsident Bidens vicekampagnechef. Vi mødtes med Rufus Gifford hjemme hos ham i Boston, hvor han fortalte om sit syn på herretøj og hvordan han vælger også at repræsentere sin personlighed gennem sin påklædning. 

 am always a huge believer that the first impressions matter so much, and that the way you present yourself to an individual, not just to the world - to the world is important, but also really to each individual, matters.

Verdens bedste Pima-bomuldskvalitet

Vores A-141 skjorte er udført i Appearance eget specielt-udviklede Identity Twill tekstil, i en fin og slidstærk skråvævning, med en trådopbygning på 100/2 – 100/2.

Appearance Identity Twill er fremstillet af Pima bomuld i ekstra lange fibre (ELS), hvilket positionerer bomuldsfiberen blandt de 3% bedste i verden. I modsætning til almindeligt bomuld er Pima-bomulden en finere bomuldsart der er dobbelt så stærk, som giver skjorten en ekstra lang levetid. De ekstra lange bomuldsfibre kendetegnes ved den optimal styrke, holdbarhed og blødhed.

Vores Appearance Identity Twill er i den højeste kvalitet og er certificeret med Oeko Tek, GOTS og BCI.

Ekstra fin Merino uld

A-471 er udført i finstrikket extra fine merino uld af den bedste kvalitet. Den bløde uld tillader en let, men varm pullover, perfekt til hele dagens udfordringer.

Se Rufus Gifford Everyday Man interview