Section
Drop element here!

Hvem er The Everyday Man?

The Everyday Man er den vedholdende mand. Manden, der viser sine ambitioner gennem sit valg af tøj. Manden, der ikke lægger mærke til, om tiderne ændrer sig - eller tendenser der går forbi. Manden, der ønsker at være klædt til det forudsigelige og det uforudsigelige. Manden, der ønsker at være klædt på til det næste. Til nu, og til senere.

Du kommer langt med lidt. I hverdagen, i livet. Alle øjeblikke gælder. I din karriere og din hverdag. Dit tøj er et udtryk for dine valg. Den afspejler dig, din personlighed, dine ambitioner, dine valg.

Se vores Everyday Man interview med John Larsen, Markedschef i Gaihede A/S.

APPEARANCE - Everyday Man interview med John Larsen, Markedschef i Gaihede A/S. The Everyday Man er den vedholdende mand. Manden, der viser sine ambitioner gennem sit valg af tøj. Manden, der ikke lægger mærke til, om tiderne ændrer sig - eller tendenser der går forbi. Manden, der ønsker at være klædt til det forudsigelige og det uforudsigelige. Manden, der ønsker at være klædt på til det næste. Til nu, og til senere.

En del af mig er at tage kvalitetsbevidste valg. Det gør jeg blandt andet gennem mit tøj, men også gennem det jeg bygger.

John Larsens favoritter

OXFORD SKJORTE

A-111, SKY BLUE

845 KR

MERINO PULLOVER

A-471, DEEP BLACK

995 KR

DOUBLE TWILL SKJORTE

A-141, PURE WHITE

995 KR

Se flere Everyday Man Interviews

Lars Elbæk
Indehaver af Elbæk Ejendomsmægler

Peter Monk
Direktør i Via Biler

Rufus Gifford 
Tidligere Amerikansk Ambassadør i Danmark

Jesper Aagaard
Partner i Big4