Section

Hvem er The Everyday Man?

The Everyday Man er den vedholdende mand. Manden, der viser sine ambitioner gennem sit valg af tøj. Manden, der ikke lægger mærke til, om tiderne ændrer sig - eller tendenser der går forbi. Manden, der ønsker at være klædt til det forudsigelige og det uforudsigelige. Manden, der ønsker at være klædt på til det næste. Til nu, og til senere.

Se vores seneste Everyday Man interview med Jørgen Olsen fra Brøderne Olsen, giver han sit syn på herretøj og hvordan han vælger også at repræsentere sin personlighed gennem sin påklædning. 

Hvad er det vigtigste i din garderobe?

Der er to ting, som jeg synes er meget vigtigt. Det er en jakke og en flot skjorte og jeg føler at det er meget vigtigt at det man har på passer til det image man har. At man fremtræder med tøjet som en helhed med ens personlighed. Jeg har altid været meget forfængelig og derfor har det altid betyder meget for mig at være velklædt. Min kone er arkitekt, og det gør at stil og alt muligt andet hænger sammen, og det passer rigtigt godt til min måde at tænke tøj på og liv for den sags skyld - repræsenterer livet på en god facon – med ens personlighed.

Hvad vægter du højst når du tilføjer nyt tøj til din garderobe?

For mig må tøj ikke blive for flashy. Det skal passe hele tiden til de situationer jeg skal være i når jeg er på arbejde eller holder fri. På arbejdet skal jeg finde ud af hvad det er for et klientel og hvilke omgivelser jeg skal være her i, og her prøver jeg at få det tøj frem som egner sig til situationen.For mig handler kvalitet og design meget, så jeg føler mig godt og velklædt. Man skal passe på når man bliver i min alder, at tøjet også passer til min alder. Jeg synes det er vigtigt at man ikke gvia sin påklædning prøver at gøre sig yngre end man er, men at man hviler i sig selv og finder sin egen tøjstil, som passer til sin personlighed.

Har du altid drømt om at eje en Aston Martin, eller kom det pludseligt?

Jeg har altid drømt om at få en engelsk sportsvogn fordi min far var servicechef for Austin i Odense og så måtte han til København for han kunne ikke komme videre i Odense. Her måtte han til et bilfirma der solgte volvo og var verdens ældste Jaguar importør. Så Austin og Jaguar. Mine forældre havde en Austin Healey – den store 6 cylinderet som jeg elskede. Men da jeg blev 18 år solgte de den. Der sker så det at jeg havde en Mercedes 500 SL, købte den i 2002. Her kom sælgeren fra Aston Martin, som fortalte at han havde fundet.

Hvad er din største oplevelse i livet?

Det er af få børn. Men hvis man skal tale om noget andet, så er det at stå op i Globen i Stockholm med flere milioner af mennesker siddende bag tvskærmene i hele i Europa. VI var ikke rigtige klar over hvor stor det var, da der var mange som havde vundet melodi grand prix uden at deres karrierer blev til noget til helst. Men vores karrierer blev kickstarter – det var ligesom at få en raket i røven. Vi turnede hele Europa hele rundt og solgte mellem 8 – 10 mio cd’er og plader. Vi startede i 1965 til med at være opvarmningsband til en gruppe som hedder The Kings, og så kæmpede vi lige fra 1965 til 2000, som blev en forløsning på al det arbejde jeg har puttede ind i musikken. 

Hvordan lærte du Appearance at kende?

Det var min kone sagde hun havde set en fantastisk flot jakke, som hun synes jeg skulle have. Så fandt vi jeres butik, som vi først troede var et showroom, men kørte forbi butikken og gik derfra med en positiv oplevelse og jeg har jo den her blå jakke som jeg nu elsker. 

Rufus Gifford's favoritter

Rufus Giffords favoritter

TENCEL SKJORTE

A-112, DENIM

895 KR

MERINO PULLOVER

A-471, DEEP BLACK

995 KR

DOUBLE TWILL SKJORTE

A-141, PURE WHITE

995 KR

Se flere Everyday Man Interviews

Lars Elbæk
Indehaver af Elbæk Ejendomsmægler

Peter Monk
Direktør i Via Biler

Jesper Aagaard 
Partner i Big4

John Larsen
Markedschef i Gaihede