Section
Section

Bidrag, der gør en forskel

Hos Appearance arbejder vi målrettet med at udvikle vores virksomhed på en ansvarlig måde. For os er det afgørende, at vi bidrager positivt til det samfund, vi er en del af – ikke bare i de nærmiljøer, hvor vi er til stede – men også længere ude i verden, hvor vores involvering kan bidrage til at gøre en forskel.

TØJ- OG GENBRUGSPROJEKT

Hvad gør vi med det tøj, der på grund af mindre fejl ikke kan sælges som 1. sortering? Hos Appearance har vi forsøgt at løse udfordringen på en anderledes måde. Vi har indgået et strategisk samarbejde med NGO’en Mission Afrika. Vi sender tøjet til Mali, hvor Dooni-Dooni, en lokal NGO, sælger tøjet direkte videre via små shops til den lokale middelklasse. Projektet har til formål at skabe indtægter til udviklingsaktiviteter på en økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig måde.Mission Afrika og Dooni-Dooni sikrer, at overskuddet fra salget går ubeskåret til samfundsudvikling i Mali, hvor næsten 50 procent af befolkningen lever i fattigdom. Projektet har hovedfokus på uddannelse til børn og unge og til landsbyudvikling med særligt fokus på kvinder.

HJÆLP MED. ET BIDRAG

Vi sætter stor pris på dit bidrag. Kontakt os her med navn og email , hvorefter du vil få tilsendt en gratis fragtlabel, som. du kan sende tøjet afsted med.