Appearance-An-Ivy-Commitmant-Ansvarlig-Produktion-Responsible-Production-Skjorte-Shirt-Jackets-Jakke-Slips-Tie-Sokker-Socks-Strik-Troejer-Knitwear Appearance-An-Ivy-Commitmant-Ansvarlig-Produktion-Responsible-Production-Skjorte-Shirt-Jackets-Jakke-Slips-Tie-Sokker-Socks-Strik-Troejer-Knitwear

The Commitment

En mission om at være en mere ansvarlig virksomhed, der bekymrer sig om, hvordan vores produkter fremstilles, levetiden af dem samt livet efter brug

ansvarlighed som en selvfølge

A Commitment - To the Everyday Man

Godt, langtidsholdbart tøj er ikke en selvfølge. Vi har gjort alt for at sikre, at den måde, vi udvikler og producerer vores tøj på, opfylder nutidens strengeste sourcing- og fremstillingsstandarder. Det er det mindste, vi kan gøre.

Vi er sikre på, at tidløse produkter, produceret hos nogle af de mest ansvarlige producenter i Europa, i den mest overlegne kvalitet, er hvordan vi bidrager mest til vores omgivelser. Kvalitet er ikke kun en måde at differentiere sig på: det er en fornuftig måde at nærme sig bæredygtighed i tøjindustrien på.

Appearance-An-Ivy-Commitmant-Ansvarlig-Produktion-Responsible-Production-Skjorte-Shirt-Jackets-Jakke-Slips-Tie-Sokker-Socks-Strik-Troejer-Knit-Oekologisk

Åbenhed og Ærlig

Det hele kommer ned til et valg. For os foretrækker vi at være åbne og ærlige over for de mennesker og virksomheder, vi samarbejder med, de tekstiler, vi bruger, og hvordan vi som tøjmærke nærmer os bæredygtighed i en industri, der aldrig ændrer sig.

Appearance-An-Ivy-Commitmant-Ansvarlig-Produktion-Responsible-Production-Skjorte-Shirt-Jackets-Jakke-Slips-Tie-Sokker-Socks-Strik-Troejer-Knitwear-Oekologisk Appearance-An-Ivy-Commitmant-Ansvarlig-Produktion-Responsible-Production-Skjorte-Shirt-Jackets-Jakke-Slips-Tie-Sokker-Socks-Strik-Troejer-Knitwear-Oekologisk

Our Guiding Lines

Vi har taget stilling til at være et mere ansvarligt tøjmærke. Med fokus på alle trin fra fibre til produktets efterliv. Vi vil have, at vores produkter holder længst muligt og samtidig fremstille dem på mere ansvarlig vis.

Med en mission om at være et mere ansvarligt tøjmærke, har vi fokus på at træffe de rette valg i alle trin fra fibre til produktets afslutning. Vi går op i, hvordan fibrene dyrkes og høstes. Vi går op i, hvordan de er spundet, behandlet og vævet. Vi går op i, hvordan de bliver færdige beklædningsgenstande. Hvordan vores produkter er pakket. Hvordan de finder sin vej til kunden. Hvordan produkterne holder kvaliteten længst. Og hvordan rejsen ender.

Kun naturlige råvarer af høj kvalitet fremstillet ansvarligt er, hvordan vi sikrer, at det er bedre for dig og mig og for planeten. Det gør også produkterne klar til genbrug efter brug, hvis de ikke er gode nok til at donere til et godt formål.

Appearance-An-Ivy-Commitmant-Ansvarlig-Produktion-Responsible-Production-Skjorte-Shirt-Jackets-Jakke-Slips-Tie-Sokker-Socks-Strik-Troejer-Knit-Oekologisk-Organic

Ansvarlig Produktion

Er vores valg. Et valg om udelukkende at producere i certificerede naturfibre, hvor vi ved at fremstilling af råvare og færdige produkt er gjort forsvarligt og med omtanke for miljøet. Vores tekstiler er produceret i henhold til strenge miljøstandarder og certificeringer på fabrikker primært i Portugal under høje arbejdsforhold.

Appearance-An-Ivy-Commitmant-Ansvarlig-Produktion-Responsible-Production-Skjorte-Shirt-Jackets-Jakke-Slips-Tie-Sokker-Socks-Strik-Troejer-Knit-Sweater-Oekologisk-Organic Appearance-An-Ivy-Commitmant-Ansvarlig-Produktion-Responsible-Production-Skjorte-Shirt-Jackets-Jakke-Slips-Tie-Sokker-Socks-Strik-Troejer-Knit-Sweater-Oekologisk-Organic

Designet i Danmark. Produceret i Portugal

Vores partnere er primært baseret i Europa, og de fleste af dem er i Portugal. Fra tekstilproducenter til symaskiner, er de alle placeret tæt på hinanden for at sikre det mindste CO2-aftryk muligt.

Vores portugisiske partnere er alle en del af en lille gruppe af europæiske fabrikker, der er anerkendt for den måde, de arbejder med bæredygtighed på, energibesparende foranstaltninger, det samlede energiforbrug, hvordan de håndterer spildevand og genanvendelse af restproduktioner.