Appearance-An-Ivy-Oxford-Shirt-Skjorte-Slips-Tie-Skjorter-Hvid-White-Grenadine-Dark-Navy-Moerke-Blaa-Blazer-Troejer-Knit-Sweat-Strik Appearance-An-Ivy-Oxford-Shirt-Skjorte-Slips-Tie-Skjorter-Hvid-White-Grenadine-Dark-Navy-Moerke-Blaa-Blazer-Troejer-Knit-Sweat-Strik-Sokker

Om Appearance & AN IVY

Visionen bag begge vores brands. Om en mission om at skabe produkter der løfter hverdagen.

bag om appearance & AN ivy

VISIONEN

Funderet i passionen af garderobens hverdags essentielle, som du bliver ved med at vende tilbage til hver dag. Hvert år. Begyndte vi vores rejse mod at lave disse dagligdags garderobeartikler på vores egen måde. Missionen. Kompromisløs kvalitet. Ansvarligt lavet. Tidløst.

Vi vil lave de næste klassikere i hverdagens business casual garderobe. Produkter, der ikke kun vil holde hele livet i deres tidløse design, men også af den kvalitet, de er lavet i. Vi vil gerne give dig den samme gode oplevelse med disse essentielle produkter, som vi har haft, og som førte til grundlæggelsen af Appearance og senere tll overtagelsen af AN IVY.

Vores mål er at gøre dine garderobevalg nemmere for dig. Du skal ikke tænke på, hvad der er i trend den næste sæson, da din garderobe altid er relevant. Du skal ikke tænke på, hvordan du kombinerer den. Vi vil gerne gøre disse valg nemme for dig.

Du behøver ikke den store garderobe for at opfylde dette. Du har kun brug for færre favoritter. Veludførte produkter, som du vil nyde i lang tid. Det er kvalitet for os. 

Med venlig hilsen

Aleksander & Christian

Appearance-An-Ivy-Skjorter-Shirts-Herre-Maend-Men-Chino-Bukser-Trouser-Troejer-Knit-Strik-Casual-Business-Jakker-Jackets-Blazer

bag om brandet

APPEARANCE

To "The Everyday Man"

Kompromisløs tilgang til valg af de bedste materialer, med fokus på pasform i et tidløst design, laver vi langtidsholdbare klassikere der udlever diverse trends og sikrer at garderoben er udgjort at kun de mest nødvendige produkter. Med fokus på vores omgivelser, producerer vi kun på de mest bæredygtige fabrikker i Portugal, for at have et minimalt afsæt i produktionen såvel som i transporten.

Vores ambition er at inspirere mænd til at være den bedste version af sig selv. Vi hylder det formelle ved at gøre det uformelt. Den stereotypiske forretningsmand eksisterer ikke længere, og det er nu op til den enkelte at klæde sig passende. Vi vil være med til at ændre opfattelsen af den moderne mand, ved at give ham muligheden for at afspejle sine ambitioner og personlighed gennem sin påklædning. Vi gør det uforudsigelige mere forudsigeligt. Vi sørger for, at du er præsentabel i enhver situation, til enhver lejlighed.

Vi kalder det Everyday Formal: hvor Business møder Casual og bliver Business Casual – Du er hvad Du har på - vores ambitioner på dine vegne.

Appearance-An-Ivy-Oxford-Skjorter-Shirt-Jakker-Jacket-Hopsack-Blazer-Slips-Tie-Polo-Twill-Troejer-Knit-Sweater-Strik-Hue-Sokker-Socks

bag om brandet

AN IVY

Elevate Your Everyday

Fra lange dage på kontoret og til de helt store begivenheder: AN IVY hylder vigtigheden af at udmærke sig i alle livets aspekter. Vores ultimative mål er at skabe de bedst mulige betingelser for at gøre små øjeblikke store. Vi vil være en naturlig del af garderoben hos den voksende skare af visionære og ambitiøse mænd, som forstår vigtigheden af at klæde sig ekstraordinært godt.

Kunsten at klæde sig på er formentlig en af de mest rutineprægede ting, vi som mennesker foretager os. Vi gør det hver eneste dag. Og ofte klæder vi om og skifter tøj for at markere skiftet fra dag til aften. At klæde sig på er an alsidig disciplin: Nogle gange tænker vi ikke over vores tøj; vi tager det bare på. Andre gange betyder det alt. AN IVY vil være med, når det gør. Og hvis du spørger os, skal det være altid.

Velklædte mænd stoler på vores indsigt, rådgivning og produkter. De kommer ikke kun til os på grund af vores slips og accessories, men også på grund af den livsstil, vi udstråler. AN IVY er skabt, fordi vi ønsker at skabe de bedst mulige produkter til mænd, der vil mere. Men også fordi vi ønsker at skabe et brand, der over tid udvikler sig til en bevægelse, der hylder vigtigheden af at udmærke sig i alle livets aspekter.

I september 2023 blev AN IVY en del af Appearance familien. AN IVY fortsætter i samme ånd og udvikler sortimentet, så du kan udvide din garderobe med stil. Og et glimt i øjet.

Bedre Design. Indenfor Rækkevidde.

Vi laver produkter i krydsfeltet mellem fornuftige priser, et skarpt øje for design og en sublim kvalitet, der er garanteret af vores høje danske standarder. Vi er eksperter i at skabe moderne og klassisk tøj og accessories til mænd, der forstår vigtigheden i at klæde sig ordentligt.

Vi tror på garderobeklassikere. Men vores approach til disse er alt andet end kedelig – den er legende og nytænkende.

At klæde sig ekstraordinært godt, gør en forskel. For alle. Derfor er det essentielt for os at være inkluderende i alt, hvad vi laver. Derfor tilbyder vi veldesignede og nytænkende garderobeklassikere til fornuftige priser.