The Commitment

En mission om at være en mere ansvarlig virksomhed, der bekymrer sig om, hvordan vores produkter fremstilles, levetiden af dem samt livet efter brug

A Commitment - To the Everyday Man

Godt, langtidsholdbart tøj er ikke en selvfølge. Vi har gjort alt for at sikre, at den måde, vi udvikler og producerer vores tøj på, opfylder nutidens strengeste sourcing- og fremstillingsstandarder. Det er det mindste, vi kan gøre.

Vi er sikre på, at tidløse produkter, produceret hos nogle af de mest bæredygtige producenter i Europa, i den mest overlegne kvalitet, er hvordan vi bidrager mest til vores omgivelser. Kvalitet er ikke kun en måde at differentiere sig på: det er en fornuftig måde at nærme sig bæredygtighed i tøjindustrien på.

Åbenhed og ærlig

Det hele kommer ned til et valg. For os foretrækker vi at være åbne og ærlige over for de mennesker og virksomheder, vi samarbejder med, de tekstiler, vi bruger, og hvordan vi som tøjmærke nærmer os bæredygtighed i en industri, der aldrig ændrer sig.

Tiderne ændrer sig, det gør vi ikke

Vi har taget stilling. Vi tror ikke på, at flere løbende kollektioner er den rigtige løsning for dig eller for os. Vi er opmærksomme på, at tiderne ændrer sig, men vi har besluttet at forblive de samme. Vi tror på at gøre vores produkter tidløse for fremtiden.


Fremtiden er ukendt for alle. At være tidløs er et stort løfte. Alligevel er det et løfte, vi prøver at opfylde ved at udvikle stilarter, der kan bestå prøven af tid og forandring. Vi laver ikke kun produkter for dig, men også for generationer fremover.

En forpligtelse over for

The Everyday Man

The Everyday Man er den vedholdende mand. Manden, der viser sine ambitioner gennem sit valg af tøj. Manden, der ikke lægger mærke til, om tiderne ændrer sig - eller tendenser der går forbi. Manden, der ønsker at være klædt til det forudsigelige og det uforudsigelige. Manden, der ønsker at være klædt på til det næste. Til nu, og til senere. Dette er vores forpligtelse over for dig og vores omgivelser.

Designet i Danmark, produceret i Portugal

Vores partnere er alle baseret i Europa, og de fleste af dem er i Portugal. Fra tekstilproducenter til symaskiner, er de alle placeret tæt på hinanden for at sikre det mindste CO2-aftryk muligt.

Vores portugisiske partnere er alle en del af en lille gruppe af europæiske fabrikker, der er anerkendt for den måde, de arbejder med bæredygtighed på, energibesparende foranstaltninger, det samlede energiforbrug, hvordan de håndterer spildevand og genanvendelse af restproduktioner.

A Guiding Framework

Vi har taget stilling til at være et mere ansvarligt tøjmærke. Med fokus på alle trin fra fibre til produktets efterliv. Vi vil have, at vores produkter holder længst muligt og samtidig fremstille dem på mere ansvarlig vis.

Med en mission om at være et mere ansvarligt tøjmærke, har vi fokus på at træffe de rette valg i alle trin fra fibre til produktets afslutning. Vi går op i, hvordan fibrene dyrkes og høstes. Vi går op i, hvordan de er spundet, behandlet og vævet. Vi går op i, hvordan de bliver færdige beklædningsgenstande. Hvordan vores produkter er pakket. Hvordan de finder sin vej til kunden. Hvordan produkterne holder kvaliteten længst. Og hvordan rejsen ender.

Kun naturlige råvarer af høj kvalitet fremstillet ansvarligt er, hvordan vi sikrer, at det er bedre for dig og mig og for planeten. Det gør også produkterne klar til genbrug efter brug, hvis de ikke er gode nok til at donere til et godt formål.

Tidløst Design

Vi løber ikke efter diverse trends, men arbejder ud fra klassiske garderobeelementer og traditionelle detaljer, så vores produkter altid vil være relevante. Til nu og til senere.

Materialer

Vi arbejder udelukkende med certificerede naturlige råvarer der laves til færdige metervarer på den mest forsvarlige måde. Vores har fokus på ansvarlige materialer i højeste kvalitet.

Produktion

Vi producerer vores produkter på nogen af Portugals mest ansvarlige fabrikker, som fokuserer på vedvarende energi, rens af spildevand og genbrug af overskudsmaterialer.

Vedligeholdelse

Vi håber at du tager dig godt af din garderobe, så du sikrer at den holder i længst tid muligt. Derfor har vi udviklet en gennemgående Care Guide som kan hjælpe til et venskab som varer ved.

Reparationer

Vi vil gerne sikre os at dine produkter holder i lang tid. Derfor tilbyder vi også at reparere dem, hvis det uventede skulle ske, at der falder en knap af eller går en syning.

Cirkulation

Vi vil gerne sørge for at dine produkter aldrig ender i skraldespanden. Derfor håber vi at du vil donere dem når du er færdig med dem eller sender dem til recirkulation.

Vi har brug for dit gamle tøj

Mission Afrika

I samarbejde med Mission Afrika vil vi sørge for at dit gamle tøj fra Appearance ikke forgår, men i stedet får et nyt formål, hvis du af den ene eller anden grund ikke bruger det mere. Det kan være at garderoben skal friskes op, har skiftet størrelse, eller hænger tøjet bare i klædeskabet uden at blive brugt?