Section
Drop element here!
Section
Drop element here!

The Commitment - To the Everyday Man

Godt, langtidsholdbart tøj er ikke en selvfølge. Vi har gjort alt for at sikre, at den måde, vi udvikler og producerer vores tøj på, opfylder nutidens strengeste sourcing- og fremstillingsstandarder. Det er det mindste, vi kan gøre.

Vi er sikre på, at tidløse produkter, produceret hos nogle af de mest bæredygtige producenter i Europa, i den mest overlegne kvalitet, er hvordan vi bidrager mest til vores omgivelser. Kvalitet er ikke kun en måde at differentiere sig på: det er en fornuftig måde at nærme sig bæredygtighed i tøjindustrien på.

Åbenhed og ærlig

Det hele kommer ned til et valg. For os foretrækker vi at være åbne og ærlige over for de mennesker og virksomheder, vi samarbejder med, de tekstiler, vi bruger, og hvordan vi som tøjmærke nærmer os bæredygtighed i en industri, der aldrig ændrer sig.

Tiderne ændrer sig, det gør vi ikke

Vi har taget stilling. Vi tror ikke på, at flere løbende kollektioner er den rigtige løsning for dig eller for os. Vi er opmærksomme på, at tiderne ændrer sig, men vi har besluttet at forblive de samme. Vi tror på at gøre vores produkter tidløse for fremtiden.

Fremtiden er ukendt for alle. At være tidløs er et stort løfte. Alligevel er det et løfte, vi prøver at opfylde ved at udvikle stilarter, der kan bestå prøven af tid og forandring. Vi laver ikke kun produkter for dig, men også for generationer fremover.

Designet i Danmark, produceret i Portugal

Vores partnere er alle baseret i Europa, og de fleste af dem er i Portugal. Fra tekstilproducenter til symaskiner, er de alle placeret tæt på hinanden for at sikre det mindste CO2-aftryk muligt.Vores portugisiske partnere er alle en del af en lille gruppe af europæiske fabrikker, der er anerkendt for den måde, de arbejder med bæredygtighed på, energibesparende foranstaltninger, det samlede energiforbrug, hvordan de håndterer spildevand og genanvendelse af restproduktioner.

En forpligtelse over for The Everyday Man

The Everyday Man er den vedholdende mand. Manden, der viser sine ambitioner gennem sit valg af tøj. Manden, der ikke lægger mærke til, om tiderne ændrer sig - eller tendenser der går forbi. Manden, der ønsker at være klædt til det forudsigelige og det uforudsigelige. Manden, der ønsker at være klædt på til det næste. Til nu, og til senere. Dette er vores forpligtelse over for dig og vores omgivelser.