FRI FRAGT OVER 500 DKK | 2-3 DAGES LEVERING | 30 DAGES RETUR

Kurv

Din kurv er tom

Udforsk vores kollektioner af tidløse produkter til den stilbevidst mand

Appearance-produktion-commitment-made-in-portugal
Appearance-produktion-commitment-made-in-portugal

The Commitment

En mission om at være en mere ansvarlig virksomhed, der bekymrer sig om, hvordan vores produkter fremstilles, levetiden af dem samt livet efter brug

A Commitment - To the Everyday Man

Godt, langtidsholdbart tøj er ikke en selvfølge. Vi har gjort alt for at sikre, at den måde, vi udvikler og producerer vores tøj på, opfylder nutidens strengeste sourcing- og fremstillingsstandarder. Det er det mindste, vi kan gøre.

Vi er sikre på, at tidløse produkter, produceret hos nogle af de mest bæredygtige producenter i Europa, i den mest overlegne kvalitet, er hvordan vi bidrager mest til vores omgivelser. Kvalitet er ikke kun en måde at differentiere sig på: det er en fornuftig måde at nærme sig bæredygtighed i tøjindustrien på.

Appearance-produktion-commitment-made-in-portugal

Åbenhed og ærlig

Det hele kommer ned til et valg. For os foretrækker vi at være åbne og ærlige over for de mennesker og virksomheder, vi samarbejder med, de tekstiler, vi bruger, og hvordan vi som tøjmærke nærmer os bæredygtighed i en industri, der aldrig ændrer sig.

Appearance-tencel-skjorte-denim-casual-shirt-denim
Appearance-tencel-skjorte-denim-casual-shirt-denim

Tiderne ændrer sig, det gør vi ikke

Vi har taget stilling. Vi tror ikke på, at flere løbende kollektioner er den rigtige løsning for dig eller for os. Vi er opmærksomme på, at tiderne ændrer sig, men vi har besluttet at forblive de samme. Vi tror på at gøre vores produkter tidløse for fremtiden.


Fremtiden er ukendt for alle. At være tidløs er et stort løfte. Alligevel er det et løfte, vi prøver at opfylde ved at udvikle stilarter, der kan bestå prøven af tid og forandring. Vi laver ikke kun produkter for dig, men også for generationer fremover.

Appearance-commitment-made-in-portugal

Ansvarlig Produktion

Er vores valg. Et valg om udelukkende at producere i certificerede naturfibre, hvor vi ved at fremstilling af råvare og færdige produkt er gjort forsvarligt og med omtanke for miljøet. Vores tekstiler er produceret i henhold til strenge miljøstandarder og certificeringer på fabrikker i Portugal under høje arbejdsforhold. 

Appearance-skjorte-hvid-oxford-shirt-oxford-pure-white-commitment-made-in-portugal
Appearance-skjorte-hvid-oxford-shirt-oxford-pure-white-commitment-made-in-portugal

Designet i Danmark, produceret i Portugal

Vores partnere er alle baseret i Europa, og de fleste af dem er i Portugal. Fra tekstilproducenter til symaskiner, er de alle placeret tæt på hinanden for at sikre det mindste CO2-aftryk muligt.

Vores portugisiske partnere er alle en del af en lille gruppe af europæiske fabrikker, der er anerkendt for den måde, de arbejder med bæredygtighed på, energibesparende foranstaltninger, det samlede energiforbrug, hvordan de håndterer spildevand og genanvendelse af restproduktioner.

appearance-dansk-herre-tøj-produktion-made-in-portugal

A Guiding Framework

Vi har taget stilling til at være et mere ansvarligt tøjmærke. Med fokus på alle trin fra fibre til produktets efterliv. Vi vil have, at vores produkter holder længst muligt og samtidig fremstille dem på mere ansvarlig vis.

Appearance-Commitment-Framework-Made-in-portugal
Appearance-Commitment-Famework

Med en mission om at være et mere ansvarligt tøjmærke, har vi fokus på at træffe de rette valg i alle trin fra fibre til produktets afslutning. Vi går op i, hvordan fibrene dyrkes og høstes. Vi går op i, hvordan de er spundet, behandlet og vævet. Vi går op i, hvordan de bliver færdige beklædningsgenstande. Hvordan vores produkter er pakket. Hvordan de finder sin vej til kunden. Hvordan produkterne holder kvaliteten længst. Og hvordan rejsen ender.

Kun naturlige råvarer af høj kvalitet fremstillet ansvarligt er, hvordan vi sikrer, at det er bedre for dig og mig og for planeten. Det gør også produkterne klar til genbrug efter brug, hvis de ikke er gode nok til at donere til et godt formål.

Appearance-commitment-made-in-portugal-white-oxford-shirt-skjorte
Appearance-commitment-made-in-portugal-shirts-skjorter

Om Appearance