FRI FRAGT OVER 500 DKK | 2-3 DAGES LEVERING | 30 DAGES RETUR

Kurv

Din kurv er tom

Udforsk vores kollektioner af tidløse produkter til den stilbevidst mand

Appearance-skjorte-hvid-oxford-shirt-oxford-pure-white
Appearance-wool-jacket-uld-jakke-twill-shirt-skjorte-halstørklæde-scarf-merino-cable-pullover

Appearance Business

Styrk din virksomheds professionelle tøjprofil

Skal din virksomhed signalere kvalitet, professionalisme og stil? Så står Appearance klar til at hjælpe dig. Vi leverer eksklusivt businesstøj, der højner din virksomheds visuelle identitet.

Firmatøj med broderi og tryk

Vi har samarbejdspartnere inden for både tryk, broderi og påsyede logoer. Ingen opgave er for stor eller lille, og vi leverer naturligvis individuelle løsninger med afsæt i dine ønsker og behov.

Designet i Danmark, produceret i Portugal

Vores partnere er alle baseret i Europa, og de fleste af dem er i Portugal. Fra tekstilproducenter til symaskiner, er de alle placeret tæt på hinanden for at sikre det mindste CO2-aftryk muligt. Vores portugisiske partnere er alle en del af en lille gruppe af europæiske fabrikker, der er anerkendt for den måde, de arbejder med bæredygtighed på, energibesparende foranstaltninger, det samlede energiforbrug, hvordan de håndterer spildevand og genanvendelse af restproduktioner.

Firmatøj i højeste kvalitet

Med Appearance Business kan du øge din virksomheds professionelle tøjprofil. Kvalitetstøj med et strømlinet og elegant udtryk kan være med til at signalere professionalisme og stil. Vi har kun et formål for øje: At hjælpe dig med at finde det helt rigtige firmatøj til dine medarbejdere. Og vi sætter en ære i at kunne tilbyde den bedste service og den højeste kvalitet. 

Kontakt os