FRI FRAGT OVER 500 DKK | 2-3 DAGES LEVERING | 30 DAGES RETUR

Kurv

Din kurv er tom

Udforsk vores kollektioner af tidløse produkter til den stilbevidst mand

Om os

Funderet i passionen af garderobens hverdags essentielle, som du bliver ved med at vende tilbage til hver dag. Hvert år. Begyndte vi vores rejse mod at lave disse dagligdags garderobeartikler på vores egen måde. Missionen. Kompromisløs kvalitet. Ansvarligt lavet. Tidløst.

Vi vil lave de næste klassikere i hverdagens business casual garderobe. Produkter, der ikke kun vil holde hele livet i deres tidløse design, men også af den kvalitet, de er lavet i. Vi vil gerne give dig den samme gode oplevelse med disse essentielle produkter, som vi har haft, og som førte til grundlæggelsen af Appearance.

Vores mål er at gøre dine garderobevalg nemmere for dig. Du skal ikke tænke på, hvad der er i trend den næste sæson, da din garderobe altid er relevant. Du skal ikke tænke på, hvordan du kombinerer den. Vi vil gerne gøre disse valg nemme for dig.

Du behøver ikke den store garderobe for at opfylde dette. Du har kun brug for færre favoritter. Veludførte produkter, som du vil nyde i lang tid. Det er kvalitet for os. 

Med venlig hilsen

Aleksander & Christian

Appearance-merino-cable-knit-strik-crew-kabelstrik-striktrøje-oxford-skjorte-shirt

To "The Everyday Man"

Kompromisløs tilgang til valg af de bedste materialer, med fokus på pasform i et tidløst design, laver vi langtidsholdbare klassikere der udlever diverse trends og sikrer at garderoben er udgjort at kun de mest nødvendige produkter. Med fokus på vores omgivelser, producerer vi kun på de mest bæredygtige fabrikker i Portugal, for at have et minimalt afsæt i produktionen såvel som i transporten.

Vores ambition er at inspirere mænd til at være den bedste version af sig selv. Vi hylder det formelle ved at gøre det uformelt. Den stereotypiske forretningsmand eksisterer ikke længere, og det er nu op til den enkelte at klæde sig passende. Vi vil være med til at ændre opfattelsen af den moderne mand, ved at give ham muligheden for at afspejle sine ambitioner og personlighed gennem sin påklædning. Vi gør det uforudsigelige mere forudsigeligt. Vi sørger for, at du er præsentabel i enhver situation, til enhver lejlighed.

Vi kalder det Everyday Formal: hvor Business møder Casual og bliver Business Casual – Du er hvad Du har på - vores ambitioner på dine vegne.

Appearance-Commitment-Framework-Made-in-portugal

The Commitment

Godt, langtidsholdbart tøj er ikke en selvfølge. Vi har gjort alt for at sikre, at den måde, vi udvikler og producerer vores tøj på, opfylder nutidens strengeste sourcing- og fremstillingsstandarder. Det er det mindste, vi kan gøre.

Vi er sikre på, at tidløse produkter, produceret hos nogle af de mest bæredygtige producenter i Europa, i den mest overlegne kvalitet, er hvordan vi bidrager mest til vores omgivelser. Kvalitet er ikke kun en måde at differentiere sig på: det er en fornuftig måde at nærme sig bæredygtighed i tøjindustrien på.

Åbenhed og ærlig

Det hele kommer ned til et valg. For os foretrækker vi at være åbne og ærlige over for de mennesker og virksomheder, vi samarbejder med, de tekstiler, vi bruger, og hvordan vi som tøjmærke nærmer os bæredygtighed i en industri, der aldrig ændrer sig.

Tiderne ændrer sig, det gør vi ikke

Vi har taget stilling. Vi tror ikke på, at flere løbende kollektioner er den rigtige løsning for dig eller for os. Vi er opmærksomme på, at tiderne ændrer sig, men vi har besluttet at forblive de samme. Vi tror på at gøre vores produkter tidløse for fremtiden.

Fremtiden er ukendt for alle. At være tidløs er et stort løfte. Alligevel er det et løfte, vi prøver at opfylde ved at udvikle stilarter, der kan bestå prøven af tid og forandring. Vi laver ikke kun produkter for dig, men også for generationer fremover.

Designet i Danmark, produceret i Portugal

Vores partnere er alle baseret i Europa, og de fleste af dem er i Portugal. Fra tekstilproducenter til symaskiner, er de alle placeret tæt på hinanden for at sikre det mindste CO2-aftryk muligt. Vores portugisiske partnere er alle en del af en lille gruppe af europæiske fabrikker, der er anerkendt for den måde, de arbejder med bæredygtighed på, energibesparende foranstaltninger, det samlede energiforbrug, hvordan de håndterer spildevand og genanvendelse af restproduktioner.

Appearance-UN-Sustainable-Development-Goals-commitment

FN's Verdensmål

FN's Verdensmål består af 17 mål og er den til dato mest ambitiøse globale udviklingsdagsorden indenfor grøn omstilling.

SDG 12 - ANSVARLIGT FORBRUG OG PRODUKTION

I Appearance har vi kunne tage de første skridt mod at imødekomme SDG 12 ved et tæt samarbejde med nøje udvalgte producenter i Portugal. Vi har fokuseret på en gennemsigtig og sporbar produktion, hvor der tages højde for spildevand, vedvarende energi, gode arbejdsforhold og meget mere.

SDG 17: Partnerskaber for handling

I samarbejde med Mission Afrika har vi taget iniativ til at gamle Appearance produkter skal kunne få fornyet liv via Mission Afrika.

Samarbejds formål er at skabe indtægter til udviklingsaktiviteter på en økonomisk, social og miljømæssig bæredygtig måde hos Mission Afrika i Mali og Cameroon.

Herudover har Appearance tidligere doneret tøj til Mission Afrika og vil fortsat gøre det hvor det kan lade sig gøre.

Appearance-sponsor

Vi støtter lokalt

Begge stiftere af Appearance brugte deres unge år i Skovshoved Tennis Klub, og det var derfor nærtliggende at give et lokalt sponsorat til klubben (2022-2025). Appearance vil aktivt gerne støtte op om det lokale samfund og til klubben, som de stadig begge er medlem af.