FRI FRAGT OVER 500 DKK | 2-3 DAGES LEVERING | 30 DAGES RETUR

Kurv

Din kurv er tom

Udforsk vores kollektioner af tidløse produkter til den stilbevidst mand

Appearance-skjorte-hvid-oxford-shirt-oxford-pure-white
Appearance-skjorte-hvid-oxford-shirt-oxford-pure-white

Levering og returnering

Levering

Appearance’s pakker bliver afsendt samme dag (såfremt ordren er indgået inden kl 14.00 på en hverdag). Pakker leveres under normale omstændigheder inden for 1-2 hverdage.
Pakker i Danmark sendes med GLS, Post Nord eller DAO.
Bemærk venligst om evt. anden leveringstid fremgår under det valgte produkt, da der kan forekomme længere leveringstider på bl.a. preorders.

Returnering af en vare 

Det er nemt og hurtigt at returnere dine varer. Du skal blot printe et returlabel via dette link og sætte det på din pakke. Så er du klar til at indlevere pakken i den nærmeste GLS pakkeshop – husk altid at modtag en kvittering, når du indleverer pakken.

Du er altid velkommen til at kontakte vores kundeservice på return@appearance.dk eller på telefon +45 50764339, hvis du har spørgsmål til returnering eller ombytning.

Du har ansvaret for at din returpakke pakkes forsvarligt, samt at den indleveres korrekt i en GLS pakkeshop og efterfølgende kan fremvise dokumentation for indlevering i form af kvittering og trackingnummer. 

Bemærk gratis retur kun er gældende for salg fra Danmark. Kunden betaler selv porto ved returnering fra andre lande end Danmark.

Fortrydelsesret

Der gives 30 dages fuld fortrydelsesret/returret på ubrugte varer købt på vores Webshop og i butik. 

Fandt du ikke dit svar?

Tøv ikke med at kontakte os