Mission Afrika

I samarbejde med Mission Afrika vil vi sørge for at dit gamle tøj fra Appearance ikke forgår, men i stedet får et nyt formål, hvis du af den ene eller anden grund ikke bruger det mere. Det kan være at garderoben skal friskes op, har skiftet størrelse eller bare hænger det bare i klædeskabet uden at blive brugt?

Vi har derfor lavet et samarbejde med Mission Afrika, hvor du kan aflevere dit gamle Appearance produkt tilbage til os, hvor det herefter vil blive brugt til et godt formål for at opbygge skoler og uddannelse i Afrika i Cameroun og Mali. Vi sørger for at de udtjente produkter bliver vasket og evt. reparationer laves, hvorefter produkterne pakkes pænt ind og sælges i Mission Afrikas butikker i Cameroun og Mali, hvor salget går til at vedligeholde, udvikle og bygge skoler, samt at få flere børn i uddannelse.

Vi har allerede doneret vores restlager af gamle produkter
til dette formål, og vil nu gerne sammen med vores kunder gøre endnu mere for at forbedre børns mulighed for uddannelse i Cameroun og Mali.

Om Mission Afrika

Vil du være med til at udvikle muligheden for at børn i Cameroun og Mali for en uddannelse og bedre start på livet, skal du blot gå ind på nedenstående link og bestille en gratis forsendelse, som du kan sende dit gamle tøj til os med. Du er selvfølgelig også meget velkommen til at komme forbi med det i butikken.

www.appearance.dk/return

Ved bestilling af forsendelse beder vi dig mærke den ”Mission Afrika” som ordrenummer.

Tusinde tak for din støtte og fordi du vil være med til at skabe bedre muligheder for børnene i Cameroun og Mali.