Section
Drop element here!

Hvem er The Everyday Man?

The Everyday Man er den vedholdende mand. Manden, der viser sine ambitioner gennem sit valg af tøj. Manden, der ikke lægger mærke til, om tiderne ændrer sig - eller tendenser der går forbi. Manden, der ønsker at være klædt til det forudsigelige og det uforudsigelige. Manden, der ønsker at være klædt på til det næste. Til nu, og til senere.

Du kommer langt med lidt. I hverdagen, i livet. Alle øjeblikke gælder. I din karriere og din hverdag. Dit tøj er et udtryk for dine valg. Den afspejler dig, din personlighed, dine ambitioner, dine valg.

Se vores Everyday Man interview med Peter Monk, direktør i Via Biler A/S.

APPEARANCE - Everyday Man interview med Peter Monk, direktør i Via Biler A/S. The Everyday Man er den vedholdende mand. Manden, der viser sine ambitioner gennem sit valg af tøj. Manden, der ikke lægger mærke til, om tiderne ændrer sig - eller tendenser der går forbi. Manden, der ønsker at være klædt til det forudsigelige og det uforudsigelige. Manden, der ønsker at være klædt på til det næste. Til nu, og til senere.

Bare det at have noget ordentligt tøj på, det gør at man er klar til dagens opgaver, både når man er på job, men også derhjemme.

Se flere Everyday Man Interviews

Rufus Gifford
Tidligere Amerikansk Ambassadør i Danmark

Lars ElbækIndehaver af Elbæk Ejendomsmægler

Jesper Aagaard 
Partner i Big4

Jonathan Berntsen
Ejer af Michelin-restaurant The Samuel