Section
Drop element here!

Hvem er The Everyday Man?

The Everyday Man er den vedholdende mand. Manden, der viser sine ambitioner gennem sit valg af tøj. Manden, der ikke lægger mærke til, om tiderne ændrer sig - eller tendenser der går forbi. Manden, der ønsker at være klædt til det forudsigelige og det uforudsigelige. Manden, der ønsker at være klædt på til det næste. Til nu, og til senere.

Du kommer langt med lidt. I hverdagen, i livet. Alle øjeblikke gælder. I din karriere og din hverdag. Dit tøj er et udtryk for dine valg. Den afspejler dig, din personlighed, dine ambitioner, dine valg.

Se vores Everyday Man interview med Lars Elbæk, Ejer af ELBÆKS Ejendomsmægler.

APPEARANCE - Everyday Man interview med  Lars Elbæk, Ejer af ELBÆKS Ejendomsmægler. The Everyday Man er den vedholdende mand. Manden, der viser sine ambitioner gennem sit valg af tøj. Manden, der ikke lægger mærke til, om tiderne ændrer sig - eller tendenser der går forbi. Manden, der ønsker at være klædt til det forudsigelige og det uforudsigelige. Manden, der ønsker at være klædt på til det næste. Til nu, og til senere.

Det vigtigste for mig med hensyn til påklædning, er at det er behageligt og rart. Og samtidig, udstråler en form for seriøsitet.

Lars Elbæks favoritter

Lars Elbæks favoritter

TENCEL SKJORTE

A-112, DENIM

895 KR

MERINO PULLOVER

A-471, DEEP BLACK

995 KR

DOUBLE TWILL SKJORTE

A-141, PURE WHITE

995 KR

Se flere Everyday Man Interviews

Rufus Gifford
Tidligere Amerikansk Ambassadør i Danmark

Peter Monk
Direktør i Via Biler

Jesper Aagaard 
Partner i Big4

Jonathan Berntsen
Ejer af Michelin-restaurant The Samuel